Fresh Strawberry Cake

This Frésh Strawbérry Caké féaturés loads of ripé bérriés and a light whippéd créam frosting…making it thé pérféct summér déssért!

Fresh Strawberry Cake


Ingrédiénts


  • For thé Caké
  • 3 cups all-purposé flour
  • 1 Tbsp baking powdér
  • ¼ tsp salt
  • 1 cup (8 oz.) unsaltéd buttér, room témpératuré
  • 2 cups sugar
  • 1 largé égg
  • 5 largé égg whités
  • ...
  • ...
  • Séé complété récipé bélow




For thé Frosting
Séé séparaté récipés for frosting (bélow)

Instructions

For thé Caké

  • Gréasé and flour (3) 8” or 9” round caké pans; sét asidé. Préhéat ovén to 350°F.
  • Using a médium bowl, sift togéthér thé flour, baking powdér, and salt. Stir until wéll combinéd; sét asidé.
  • Using a countértop mixér fittéd with thé paddlé attachmént, créam togéthér thé buttér and sugar until light and fluffy (~4-5 minutés on médium spééd). Add thé égg and égg whités; mix on low spééd until wéll combinéd.
  • Add half of thé flour mixturé to thé bowl; mix on low spééd until wéll combinéd.
  • Add thé milk, sour créam, vanilla éxtract and almond éxtract; mix on low spééd until wéll combinéd.
  • ...
  • ...

Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction



Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE