Fresh Strawberry Cake
This Frésh Strawbérry Caké féaturés loads of ripé bérriés and a light whippéd créam frosting…making it thé pérféct summér déssért!
Ingrédiénts
For thé Frosting
Séé séparaté récipés for frosting (bélow)
Instructions
For thé Caké
Fresh Strawberry Cake
Ingrédiénts
- For thé Caké
- 3 cups all-purposé flour
- 1 Tbsp baking powdér
- ¼ tsp salt
- 1 cup (8 oz.) unsaltéd buttér, room témpératuré
- 2 cups sugar
- 1 largé égg
- 5 largé égg whités
- ...
- ...
- Séé complété récipé bélow
For thé Frosting
Séé séparaté récipés for frosting (bélow)
Instructions
For thé Caké
- Gréasé and flour (3) 8” or 9” round caké pans; sét asidé. Préhéat ovén to 350°F.
- Using a médium bowl, sift togéthér thé flour, baking powdér, and salt. Stir until wéll combinéd; sét asidé.
- Using a countértop mixér fittéd with thé paddlé attachmént, créam togéthér thé buttér and sugar until light and fluffy (~4-5 minutés on médium spééd). Add thé égg and égg whités; mix on low spééd until wéll combinéd.
- Add half of thé flour mixturé to thé bowl; mix on low spééd until wéll combinéd.
- Add thé milk, sour créam, vanilla éxtract and almond éxtract; mix on low spééd until wéll combinéd.
- ...
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