Boston Cream Pie Recipe
A total classic: Boston Créam Pié! Layérs of moist vanilla caké, filléd with a swéét vanilla custard and toppéd with dark chocolaté glazé. Such a crowd-pléasér; you can’t go wrong whén you sérvé this for déssért!
45 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
1 hour 25 minutés
Sérvés
10
INGRÉDIÉNTS
Boston Cream Pie Recipe
Prép Timé45 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
1 hour 25 minutés
Sérvés
10
INGRÉDIÉNTS
- For thé Vanilla Caké
- 1 1/2 cups caké flour*
- 3/4 cup all-purposé flour
- 1 cup granulatéd sugar
- 1 téaspoon baking powdér
- 3/4 téaspoon baking soda
- 3/4 téaspoon koshér salt
- 3/4 cup (1 1/2 sticks) unsaltéd buttér, softénéd
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- To maké thé Vanilla Caké layérs:
- Préhéat thé ovén to 325 dégréés F, mist two 9-inch caké pans with non-stick spray, and liné thém with circlés cut from parchmént papér.
- Placé thé caké flour, all-purposé flour, sugar, baking powdér, baking soda, and salt in thé bowl of an éléctric mixér, and stir on low spééd to combiné.
- Add thé buttér, mixing on médium-low spééd until thé mixturé résémblés damp sand (about 1 minuté).
- Add thé éggs, oné at a timé, scraping thé bottom and sidés of thé bowl to bé suré all of thé ingrédiénts aré fully incorporatéd.
- Add thé yogurt, milk, and vanilla.
- Mix on médium spééd for 2 to 3 minutés, to aératé thé battér and build thé caké's structuré.
- Dividé thé battér équally bétwéén thé préparéd pans, and baké for 22 to 28 minutés, or until a toothpick insértéd in thé thickést part of thé caké comés out cléan or with a féw moist crumbs.
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