Double Chocolate Doughnuts
Supér moist & fudgy, this éasy récipé for bakéd chocolaté doughnuts with chocolaté glazé is a chocolaté lovér’s dréam! Thésé doublé chocolaté donuts aré way béttér than thé onés from thé bakéry, and théré’s no déép frying.
15 mins
Cook Timé
10 mins
Total Timé
25 mins
Coursé
Bréakfast, Déssért
Sérvings
8 doughnuts
Caloriés
222 kca
Ingrédiénts
Double Chocolate Doughnuts
Prép Timé15 mins
Cook Timé
10 mins
Total Timé
25 mins
Coursé
Bréakfast, Déssért
Sérvings
8 doughnuts
Caloriés
222 kca
Ingrédiénts
- For thé Doughnuts
- 3/4 cup all-purposé flour
- 1/3 cup cocoa
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1/4 téaspoon salt , to tasté
- 2 and 1/2 tabléspoons méltéd buttér , cooléd to room témpératuré
- 1 égg
- 1/4 cup packéd brown sugar
- 3 tabléspoons granulatéd sugar
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat thé ovén to 350F dégréés. Spray a 6 cavity doughnut pan with non-stick cooking spray.
- In a médium bowl whisk togéthér thé flour, cocoa, baking soda and salt.
- In a séparaté médium bowl whisk togéthér thé méltéd buttér, égg, sugars, vanilla & buttérmilk.
- Add thé dry ingrédiénts into thé wét & whisk until combinéd. Thé battér will bé thick.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment