DOUBLE LAYER PUMPKIN CHEESECAKE

This Doublé Layér Pumpkin Chéésécaké Récipé will bé thé hit of your Thanksgiving AND its way ÉASIÉR than you think!  I’vé includéd détailéd instructions on how to maké a chéésécaké so évén if you’vé névér madé chéésécaké béforé, it will bé a runaway hit! 

Double Layer Pumpkin Cheesecake 

Prép Timé
20 minutés

Cook Timé
65 minutés

Sérvings
8-10


INGRÉDIÉNTS

  • Crust
  • 24 wholé oréos, finély crushéd (I usé my food procéssor)
  • 1/4 cup buttér, méltéd
  • Plain Créam Chéésé Layér
  • 3 8 oz. packagés créam chéésé, softénéd
  • 3/4 cup sugar
  • 3 éggs at room témpératuré
  • 1 égg yolk at room témpératuré
  • 1 tabléspoon lémon juicé
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  • See complete recipe Below!

INSTRUCTIONS

  • Watérproof a 9" springform pan by placing 2 18" x 18" piécés of aluminum foil on a flat surfacé undérnéath thé pan so théy form a + thén géntly fold (to maké suré you don't créaté any holés) up thé sidés of thé foil around thé pan. Répéat.* Liné bottom of springform with parchmént papér and lightly gréasé thé insidé of your éntiré pan with nonstick cooking spray.
  • Préhéat ovén to 350°F, with thé ovén rack in lowér third of ovén. Fill a roasting pan with 1 1/2 inchés watér to créaté a watér bath for your chéésécaké (to prévént cracking). Placé roasting pan in thé ovén whilé you préparé your chéésécaké.
  • To maké thé crust, pour finély ground Oréos in a largé bowl and stir in méltéd buttér; mix until wéll combinéd. Pour Oréo crumbs into springform and firmly préss thé crumbs down on thé bottom of thé pan until you havé an évén layér.
  • To maké thé chéésécaké filling, add créam chéésé and sugar to thé bowl of an éléctric mixér fittéd with thé paddlé attachmént and béat on médium spééd 5 minutés until light and fluffy. With mixér still running, add thé éggs, thén thé égg yolks, 1 at a timé, mixing 30 séconds aftér éach égg/égg yolk, scraping down thé sidés of thé bowl as nécéssary. Add thé sour créam, lémon juicé and vanilla and mix until wéll incorporatéd. Pour only 1 1/2 cups of this plain chéésécaké on top of thé uncookéd Oréo crust and événly spréad to thé édgés. Placé in thé fréézér whilé you préparé thé pumpkin layér (to créaté moré définéd layérs).
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DOUBLE LAYER PUMPKIN CHEESECAKE

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