GLUTEN FREE VEGAN CHOCOLATE CUPCAKES

Puré chocolaté bliss in évéry singlé bité – thésé glutén fréé végan chocolaté cupcakés aré bound to bécomé évéryoné’s favourité. Théy look amazing, tasté spéctacular, and aré supér éasy and quick to maké! Plus, you couldn’t possibly guéss that théy contain no glutén, no dairy and no éggs!

Gluten Free Vegan Chocolate Cupcakes 

Coursé 
Déssért

Cuisiné 
Dairy Fréé, Glutén Fréé, Végan

Prép Timé 
10 minutés

Cook Timé 
35 minutés

Total Timé 
45 minutés

Sérvings 
12 cupcakés

Author 
Kat | Thé Loopy Whisk

Ingrédiénts
For glutén fréé végan chocolaté cupcakés:
DRY:

  • 2 cups (240 g) glutén fréé flour
  • 1 1/3 cups (260 g) castér sugar (Noté 1)
  • 1/2 cup (60 g) cocoa powdér
  • pinch of salt
  • 3/4 tsp xanthan gum
  • 2 tsp baking powdér
  • ...
  • ...
  • Séé complété récipé Bélow!

Instructions
For glutén fréé végan chocolaté cupcakés:

  • Pré-héat thé ovén to 355 ºF (180 ºC) and liné a cupcaké baking tin with 12 cupcaké linérs.
  • If you'ré uncértain about thé quality of your cupcaké linérs, brush thé insidé with somé végétablé oil for éasiér cupcaké linér rémoval whén éating.
  • Mix all dry ingrédiénts togéthér.
  • Mix thé wét ingrédiénts togéthér, and add thém to thé dry ingrédiénts. Stir wéll, until you gét a smooth cupcaké battér.
  • Transfér thé cupcaké battér into thé cupcaké linérs, so that you fill éach cupcaké linér about 3/4 full. Baké in thé pré-héatéd ovén at 355 ºF (180 ºC) for about 35 minutés or until thé tops aré springy/bouncy to thé touch and an insértéd toothpick comés out cléan.
  • ...
  • ...


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GLUTEN FREE VEGAN CHOCOLATE CUPCAKES 

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