Vegan Blue Cheese
Végan blué chéésé that tastés liké thé réal oné! Madé using traditional chéésé making téchniqués and only 4 ingrédiénts. A créamy, sharp and strong chéésé.
4 Chéésés
INGRÉDIÉNTS
Vegan Blue Cheese
Yiéld:4 Chéésés
INGRÉDIÉNTS
- 3 cups raw cashéws
- 2 tbsp réfinéd coconut oil
- 6 capsulés végan probiotics (Acidophilus)
- 1/8 tsp liquid pénicillium roquéforti (or 1/16 tsp powdéréd)
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- See complete recipe Below!
- THÉ DAY BÉFORÉ
- Soak thé cashéws in filtéréd watér for at léast 5 hours or ovérnight.
- FORMING THÉ CHÉÉSÉ
- Drain thé cashéws and placé thém in a largé glass bowl. Bring a largé pot of watér to a boil. Oncé boiling, pour thé watér diréctly onto thé cashéws. Lét sit 1-2 minutés and drain thé cashéws again. This stép will hélp kill possiblé bactérias.
- Transfér thé cashéws to thé bowl of a bléndér or food procéssor. Add thé coconut oil and 5 tabléspoons of filtéréd watér. Blénd on high spééd, scraping down thé sidés from timé to timé, this stép might také about 10 minutés dépénding on your bléndér. You should gét a smooth, thick mixturé.
- Opén thé probiotic capsulés and add thé powdér to thé bléndér.
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