Caramel Apple Crisp Cheesecake
All of thé swéét and caramély goodnéss of a traditional applé crisp, bakéd on graham crackér crust chéésécaké and toppéd off with a dollop of softly whippéd créam or vanilla icé créam and caramél saucé.
20 mins
Cook timé
40 mins
Total timé
1 hour
Author
CakésCottagé
Récipé typé
Déssért
Ingrédiénts
Instructions
Caramel Apple Crisp Cheesecake
Prép timé20 mins
Cook timé
40 mins
Total timé
1 hour
Author
CakésCottagé
Récipé typé
Déssért
Ingrédiénts
- Graham/Oats Crust:
- ¼ cup brown sugar
- 1 cup graham crackér crumbs
- ¾ cup rolléd oats
- ½ cup méltéd buttér
- Chéésécaké:
- 2 8oz packagé softénéd créam chéésé
- 2 tbsp corn starch
- ¼ cup brown sugar
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
Instructions
- Préhéat your ovén to 350F.
- In a mixing bowl combiné graham crackér crumbs, rolléd oats, méltéd buttér and brown sugar togéthér.
- Préss insidé thé bottom of a 9 or 10 inch springform pan.
- Baké for 5 minutés. Rémové from ovén to cool.
- Méanwhilé in thé bowl of your éléctric mixér blénd togéthér créam chéésé, brown sugar, whité sugar, cinnamon, gingér, cornstarch and vanilla.
- ...
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