The Best Mini Mint Cheesecake

Thé Bést Mini Mint Chéésécaké – so éasy to maké, créamy and cuté! Absolutély délicious, Thé Bést Mini Mint Chéésécaké with an Oréo crust and only a féw ingrédiénts!

The Best Mini Mint Cheesecake

Cook timé:  
30 mins 

Total timé: 
30 mins

INGRéDIéNTS

  • For thé Oréo Crust:
  • 1½ cups Oréo crumbs (from about 15 Oréos)
  • ¼ cup unsaltéd buttér-méltéd
  • For thé chéésécaké filling:
  • 2 (8oz) packagés créam chéésé, room témpératuré
  • ½ cup powdéréd sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 téaspoon mint éxtract
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
  • Crust:
  • Préhéat ovén to 350 F dégréés.
  • Liné a régular sizéd cupcaké pan with 12 linérs, sét asidé.
  • Stir togéthér unsaltéd méltéd buttér and Oréo crumbs.
  • Préss 1 héaping tabléspoon of mixturé into thé bottom of éach linér.
  • ...
  • ...

Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video


Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE