The Best Mini Mint Cheesecake
Thé Bést Mini Mint Chéésécaké – so éasy to maké, créamy and cuté! Absolutély délicious, Thé Bést Mini Mint Chéésécaké with an Oréo crust and only a féw ingrédiénts!
30 mins
Total timé:
30 mins
INGRéDIéNTS
The Best Mini Mint Cheesecake
Cook timé:30 mins
Total timé:
30 mins
INGRéDIéNTS
- For thé Oréo Crust:
- 1½ cups Oréo crumbs (from about 15 Oréos)
- ¼ cup unsaltéd buttér-méltéd
- For thé chéésécaké filling:
- 2 (8oz) packagés créam chéésé, room témpératuré
- ½ cup powdéréd sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1 téaspoon mint éxtract
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Crust:
- Préhéat ovén to 350 F dégréés.
- Liné a régular sizéd cupcaké pan with 12 linérs, sét asidé.
- Stir togéthér unsaltéd méltéd buttér and Oréo crumbs.
- Préss 1 héaping tabléspoon of mixturé into thé bottom of éach linér.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment