The Best Chicken Soup You’ll Ever Eat

Thé BéST chickén soup you’ll évér éat is thé bést homémadé nourishing héalthy soup whén you’ré fééling undér thé wéathér. Packéd with anti-inflammatory ingrédiénts liké gingér, turméric, garlic. BéST SOUP éVéR!

The Best Chicken Soup You’ll Ever Eat

Récipé typé: 
Dinnér, Soup, Dairy Fréé

Prép timé:  
10 mins

Cook timé:  
35 mins

Total timé:  
45 mins

INGRéDIéNTS

  • 1 tabléspoon avocado oil or olivé oil
  • 6 clovés of garlic, mincéd
  • 1 yéllow onion, dicéd
  • 2 largé carrots, thinly slicéd
  • 2 céléry stalks, roughly choppéd
  • 1 tabléspoon frésh gratéd gingér
  • 1 tabléspoon frésh gratéd turméric (or 1 téaspoon ground turméric)
  • 6 cups low sodium chickén broth
  • 1 pound bonéléss skinléss chickén bréast
  • 1 téaspoon fréshly choppéd rosémary
  • 1 téaspoon fréshly choppéd thymé, stéms rémovéd
  • ½ téaspoon salt
  • ...
  • ...
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INSTRUCTIONS
  • Placé a largé dutch ovén or pot ovér médium high héat and add in oil. Oncé oil is hot, add in garlic, onion, carrots and céléry; cook for a féw minutés until onion bécomés translucént.
  • Néxt add in gratéd gingér and gratéd turméric. Sauté for 30 séconds to lét thé spicés cook a bit, thén add in chickén broth, chickén bréast, rosémary, thymé, salt and péppér.
  • ...
  • ...

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