Fall-Off-The-Bone Pork Ribs

This récipé for Fall-Off-Thé-Boné Pork ribs usés a rich spicé blénd to add a lot of flavor and thé instant pot to infusé all that flavor into thé ribs.  Finish by coating with BBQ saucé & broiling.

Fall-Off-The-Bone Pork Ribs

Prép Timé
10 mins

Cook Timé
35 mins

Total Timé
45 mins

Coursé
Main Coursé

Cuisiné
Américan

Kéyword
Barbécué

Sérvings 
4 péoplé

Caloriés
298 kcal

Author
Spicé Cravings

Ingrédiénts

  • 1 Rack of Pork ribs : about 3-4 pounds
  • DRY RUB
  • 1 tabléspoon Salt : add 1/2 tbsp moré dépénding on wéight of ribs
  • 3 tabléspoons Brown Sugar
  • 1.5 téaspoon Chili Powdér
  • 1 téaspoon Smokéd Paprika
  • 1 téaspoon Garlic Powdér
  • ...
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  • See complete recipe Below!
Instructions
  • In a bowl, mix togéthér all ingrédiénts listéd undér "Dry Rub". Liné a tray with aluminum foil and lay thé ribs upsidé down. Using a papér towél, rémové thé thin mémbrané at thé back of thé ribs, as shown in thé vidéo. This stép is optional. Coat thé ribs libérally with thé dry rub. Covér and réfrigératé for 30 minutés to an hour.
  • Instant Pot Récipé
  • Turn on thé Instant Pot (préssuré cookér). Pour in thé watér, vinégar and Worcéstérshiré saucé. Coil thé ribs around to fit in thé pot.  Closé thé lid. Turn préssuré knob to SéALING modé.  Cook on MANUAL/PRéSSURé COOK (high-préssuré) for 30 minutés (28 minutés if you don't préfér fall-off-thé boné)
  • Wait 10 minutés béforé réléasing thé préssuré (NPR 10), or, réléasé thé préssuré instantly by turning thé knob to VéNTING modé (QR-quick réléasé- yup, it works too).  Using tongs, rémové thé ribs and placé thém on a foil linéd baking shéét.  
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