HOT CRAB DIP

Hot Crab Dip is éasy to maké with plénty of crab in a créamy, chéésy, hérb basé and pérféct for holiday éntértaining from Séréna Bakés Simply From Scratch.

Hot Crab Dip

PRéP TIMé: 
15 MINS

COOK TIMé: 
30 MINS

TOTAL TIMé: 
45 MINS

INGRéDIéNTS:

  • 2 téaspoons éxtra Virgin Olivé Oil
  • 2 tabléspoons Shallots, Mincéd
  • 8 ouncés Créam Chéésé, Room Témpératuré
  • 1/3 cup Mayonnaisé
  • 1/3 cup Sour Créam
  • 1/3 cup Parmésan Chéésé, Fréshly Gratéd
  • 2 tabléspoons Frésh Chivés, Finély Mincéd
  • 1 tabléspoon Frésh Dill, Finély Mincéd
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INSTRUCTIONS
  • Préhéat ovén to 425 dégréés. Buttér a 1 to 1-1/4 quart ovén safé baking dish and sét asidé.
  • Béat togéthér sautééd shallots, créam chéésé, mayonnaisé, sour créam, 1/3 cup parmésan chéésé, chivés, dill, lémon juicé, hot saucé, and salt until wéll combinéd and créamy. Fold in crab méat.
  • Spréad crab mixturé événly into préparéd baking dish and sprinklé with rémaining 1/3 cup parmésan chéésé.
  • Baké for 20-30 minutés until lightly brown on top and bubbly.
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