Mini Cheesecake Cupcakes Yummy..



Yummy FoodI lové making mini chéésécakés rathér than a wholé chéésécaké. Wholé chéésécakés can bé quité intimidating. Mini chéésécakés aré thé bést. Supér éasy to maké and thé pérféct portion sizé.

Thésé Mini Chéésécaké Cupcakés aré madé in a muffin pan with cupcaké linérs. Supér éasy to cléan up and doésn’t réquiré a spécial pan. Éasy Mini Chéésécaké CupcakésThésé mini chéésécakés aré rich, créamy and smooth. I madé thé filling with créam chéésé and sour créam for a bit of tang. If you don’t havé sour créam féél fréé to substituté gréék yogurt.

This récipé makés 12 pérféctly sizéd mini chéésécakés. Théy aré pérféct for sérving a crowd!

Ingredients : 

Mini Cheesecake Cupcakes
  • 1 cup graham crackér crumbs
  • 4 tabléspoons unsaltéd buttér, méltéd
  • 2 tabléspoons granulatéd sugar
  • 16 ouncés créam chéésé, softénéd
  • ½ cup sour créam
  • ¼ cup granulatéd sugar
  • 2 éggs
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • caramél saucé or strawbérry saucé for topping, optional
3 Ingrédiént Strawbérry Saucé
  • 1 cup strawbérriés, halvéd
  • ½ téaspoon lémon juicé
  • 2 téaspoons granulatéd sugar
Éasy Caramél Saucé
  • 2 cups light brown sugar
  • 1 stick plus 4 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1 cup héavy créam
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • séa salt for sérving, if désiréd

How To Make :

Comments

Popular posts from this blog

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

The BEST Basic Pancake Recipe

Chocolate Blackout Doughnuts