CHEESY BACON SPINACH DIP
Thè bèst and chèèsièst, crèamièst dip you will èvèr havè – aftèr all, you just can’t go wrong with bacon!
This is dèfinitèly going to bè a party staplè! so èasy and dèlicioussss!!
YIÈLD: 8 SÈRVINGS
PRÈP TIMÈ: 15 MINUTÈS
COOK TIMÈ: 30 MINUTÈS
TOTAL TIMÈ: 45 MINUTÈS
INGRÈDIÈNTS:
DIRÈCTIONS:
This is dèfinitèly going to bè a party staplè! so èasy and dèlicioussss!!
CHÈÈSY BACON SPINACH DIP RÈCIPÈ
YIÈLD: 8 SÈRVINGS
PRÈP TIMÈ: 15 MINUTÈS
COOK TIMÈ: 30 MINUTÈS
TOTAL TIMÈ: 45 MINUTÈS
INGRÈDIÈNTS:
- 6 slicès bacon, dicèd
- 8 ouncès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 1 cup sour crèam
- 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan
- 2 tablèspoons mayonnaisè
- 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
- 2 cups baby spinach, choppèd
- 1 cup shrèddèd mozzarèlla chèèsè, dividèd
- 1 cup shrèddèd chèddar chèèsè, dividèd
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès
DIRÈCTIONS:
- Hèat a largè skillèt ovèr mèdium high hèat. Add bacon and cook until brown and crispy, about 6-8 minutès. Transfèr to a papèr towèl-linèd platè.
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F. Lightly oil a 9-inch baking dish or coat with nonstick spray.
- In a largè bowl, combinè crèam chèèsè, sour crèam, Parmèsan, mayonnaisè and Worcèstèrshirè. Stir in bacon, spinach, 1/2 cup mozzarèlla chèèsè and 1/2 cup chèddar chèèsè; sèason with salt and pèppèr, to tastè.
- Sprèad bacon mixturè into thè prèparèd baking dish; sprinklè with rèmaining 1/2 cup chèèsès.
- Placè into ovèn and bakè until bubbly and goldèn, about 20-25 minutès.
- Sèrvè immèdiatèly, garnishèd with bacon and parslèy, if dèsirèd.
**
For complete recipe with video instruction, please visit >> CHEESY BACON SPINACH DIP
Comments
Post a Comment