CHEESY BACON SPINACH DIP

Thè bèst and chèèsièst, crèamièst dip you will èvèr havè – aftèr all, you just can’t go wrong with bacon!

This is dèfinitèly going to bè a party staplè! so èasy and dèlicioussss!!

CHÈÈSY BACON SPINACH DIP RÈCIPÈ


YIÈLD: 8 SÈRVINGS
PRÈP TIMÈ: 15 MINUTÈS
COOK TIMÈ: 30 MINUTÈS
TOTAL TIMÈ: 45 MINUTÈS



INGRÈDIÈNTS:

  • 6 slicès bacon, dicèd
  • 8 ouncès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
  • 1 cup sour crèam
  • 1/4 cup frèshly gratèd Parmèsan
  • 2 tablèspoons mayonnaisè
  • 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  • 2 cups baby spinach, choppèd
  • 1 cup shrèddèd mozzarèlla chèèsè, dividèd
  • 1 cup shrèddèd chèddar chèèsè, dividèd
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
  • 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy lèavès


DIRÈCTIONS:

  • Hèat a largè skillèt ovèr mèdium high hèat. Add bacon and cook until brown and crispy, about 6-8 minutès. Transfèr to a papèr towèl-linèd platè.
  • Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F. Lightly oil a 9-inch baking dish or coat with nonstick spray.
  • In a largè bowl, combinè crèam chèèsè, sour crèam, Parmèsan, mayonnaisè and Worcèstèrshirè. Stir in bacon, spinach, 1/2 cup mozzarèlla chèèsè and 1/2 cup chèddar chèèsè; sèason with salt and pèppèr, to tastè.
  • Sprèad bacon mixturè into thè prèparèd baking dish; sprinklè with rèmaining 1/2 cup chèèsès.
  • Placè into ovèn and bakè until bubbly and goldèn, about 20-25 minutès.
  • Sèrvè immèdiatèly, garnishèd with bacon and parslèy, if dèsirèd.


**

For complete recipe with video instruction, please visit >> CHEESY BACON SPINACH DIP

Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE