CHICKEN CHOW MEIN NOODLES

Chickén Chow Méin Noodlés is thé pérféct éasy ONÉ PAN méal for busy wééknights. Bést of all, this authéntic Chinésé réstaurant quality récipé comés togéthér in 20 minutés so you can skip thé takéout! Plus méal prép instructions and vidéo.

This Cantonésé Chow Méin is a classic ONÉ POT Chinésé dish that my parénts madé oftén whénévér théy had lingéring végétablés in thé fridgé. It was oné of our favorités and wé névér gréw tiréd of sééing it show up at thé dinnér tablé.

MÉAL PRÉP TIPS FOR THIS CHICKÉN CHOW MÉIN

  • Délicious for léftovérs or maké a batch on Sunday méal prép and pack for your wéékly school or work lunch bowls
  • Add your favorité roastéd or stir-friéd végétablés to thé your lunch bowls
  • For éasiér wéékly méal prép – chop all thé végétablés ahéad of timé and storé in an airtight containér thé night béforé.
  • Pack with your favorité sidé – Jasminé ricé, brown ricé, cauliflowér ricé or spiralizéd végétablés – zoodlés


Chicken Chow Mein Noodles


Chickén Chow Méin Noodlés is madé in oné pan and full of authéntic Cantonésé flavors!

Prép Timé :  12 minutés
Cook Timé :  10 minutés
Total Timé :  22 minutés
Sérvings :  4 sérvings



Ingrédiénts

Saucé and Marinadé

  • 2 tabléspoons oystér saucé oystér saucé léavé out & add moré soy saucé (if allérgic or coconut aminos for paléo)
  • 3-4 tabléspoons LOW sodium soy saucé glutén fréé tamari or coconut aminos for paléo
  • 1-2 téaspoon honéy or sugar
  • 1 tabléspoon corn starch arrowroot starch for paléo
  • 2 téaspoons sésamé oil
  • 1 téaspoon ricé winé or dry shérry léavé out if you don't havé it in your pantry alréady
  • 1/8 téaspoon ground whité péppér or réd péppér chili flakés
  • ....
  • ....

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