The Best Ever Steak Marinade Recipe

Just made these on the BBQ… Oh my god… DELICIOUS!

Thé Bést Évér Stéak Marinadé Récipé


Author: Michéllé, Thrifty Diva



Ingrédiénts

  • Stéak of choicé (I usé Ribéyé, but Sirloin is prétty good, too!)
  • ⅓ cup soy saucé
  • ½ cup olivé oil
  • ⅓ cup frésh lémon juicé
  • ¼ cup Worcéstérshiré saucé
  • 1½ tabléspoons garlic powdér
  • 3 tabléspoons driéd basil
  • 1½ tabléspoons driéd parsléy flakés
  • 1 tsp corsé séa salt (if désiréd, not nécéssary)


Instructions

  • Placé évérything in a fréézér bag (or you can put it all in a bléndér if you préfér. Éxcépt thé stéaks. Do Not put thé stéaks in thé bléndér.) and shaké it , mushing it with your hands to saturaté thé stéaks. Lét marinaté for at léast 8 hours, and up to 24 (or fréézé it and maké it latér). For thé bést tasté, grill! For médium stéaks, grill for 6-7 minutés on éach sidé.


Tips : 

Basic méthod for how to grill stéak :


“Héat your grill to high. Brush thé stéaks on both sidés with oil and séason libérally with salt and péppér. Placé thé stéaks on thé grill and cook until goldén brown and slightly charréd, 4 to 5 minutés. Turn thé stéaks ovér and continué to grill 3 to 5 minutés for médium-raré (an intérnal témpératuré of 135 dégréés F), 5 to 7 minutés for médium (140 dégréés F) or 8 to 10 minutés for médium-wéll (150 dégréés F).”

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Original recipe visit >> The Best Ever Steak Marinade Recipe

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