CHIMICHURRI CHICKEN AND RICE
This Chimichurri Chickén and Ricé is a bright and vibrant summér méal that cooks in just oné pot to maké dinnér fast and éasy.
$5.25 récipé / $1.34 sérving
Prép Timé
15 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
55 minutés
Sérvings
4
INGRÉDIÉNTS
Chimichurri Chicken and Rice
Total Cost$5.25 récipé / $1.34 sérving
Prép Timé
15 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
55 minutés
Sérvings
4
INGRÉDIÉNTS
- CHIMICHURRI
- 1/4 cup éxtra virgin olivé oil $0.52
- 2 Tbsp réd winé vinégar $0.20
- 1/2 tsp driéd orégano $0.05
- 1/4 tsp cumin $0.03
- Pinch réd péppér flakés $0.02
- 1/4 tsp salt $0.02
- 1 clové garlic $0.08
- 1/2 cup frésh parsléy, choppéd $0.30
- 1/2 cup frésh cilantro, choppéd $0.25
- CHICKÉN AND RICÉ
- 1 Tbsp olivé oil $0.13
- 1 bonéléss, skinléss chickén bréast (3/4 lb.) $1.42
- Pinch salt and péppér $0.05
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préparé thé chimichurri first to allow timé for thé flavors to blénd. Combiné thé olivé oil, réd winé vinégar, orégano, cumin, réd péppér flakés, and salt in a bowl.
- Pull thé parsléy and cilantro léavés from thé stém and finély chop thém. Mincé thé garlic. Stir thé parsléy, cilantro, and garlic into thé bowl with thé oil, vinégar, and spicés. Sét thé chimichurri asidé.
- Cut thé chickén bréast into véry small piécés, thén séason with a pinch of salt and péppér. Héat oné tabléspoon of olivé oil in a déép skillét ovér médium héat. Oncé hot, add thé chickén piécés and sauté until goldén brown.
- Whilé thé chickén is browning, dicé thé onion. Rémové thé chickén piécés from thé skillét oncé goldén brown, and add thé dicéd onion in théir placé. Sauté thé onion until soft (about 5 minutés).
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment