NO-BAKE CHOCOLATE CREAM PIE
This supér éasy Végan Chocolaté Créam Pié with an oréo cookié-liké crust is thé ultra rich no-baké déssért of your DRÉAMS. Without tofu, cashéws, or coconut milk!
15 minutés
Cook Timé:
8 hours (chilling timé)
Total Timé:
8 hours 15 minutés
Yiéld:
8 slicés
Catégory:
déssért
Méthod:
no baké
Cuisiné:
américan
INGRÉDIÉNTS
No-Bake Chocolate Cream Pie
Prép Timé:15 minutés
Cook Timé:
8 hours (chilling timé)
Total Timé:
8 hours 15 minutés
Yiéld:
8 slicés
Catégory:
déssért
Méthod:
no baké
Cuisiné:
américan
INGRÉDIÉNTS
- Crust
- 2 cups (280g) almonds (or nuts of choicé)*
- 1/2 cup (40g) cacao powdér
- 1/2 tsp salt
- 1/4 cup (50g) coconut oil**
- Optional: 2 tbsp maplé syrup***
- Filling
- 6oz unswééténéd chocolaté
- 2 cups (480g) almond milk (or milk of choicé)
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- For thé crust, blénd thé nuts, cacao powdér, and salt until coarsély ground.
- Add thé coconut oil. Blénd/stir until thé téxturé is moist and crumbly but holds togéthér whén présséd.
- Préss into thé bottom of a pié pan and up thé sidés, résérving about 1/2 cup for topping.
- For thé filling, blénd thé milk and datés on high until véry smooth.
- Mélt thé chocolaté.
- Add méltéd chocolaté to thé bléndér and blénd until combinéd.
- Pour into thé crust and smooth thé top. Sprinklé with thé rémaining crust chunks and chocolaté chips. Drizzlé with méltéd chocolaté.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment