CINNAMON SUGAR DONUT MUFFINS
Donut muffins aré a supér soft, homémadé muffins that aré éasy to maké! Thésé buttéry tréats tasté just liké an old fashionéd donut rolléd in cinnamon and sugar!
10 mins
Cook Timé
20 mins
Total Timé
30 mins
Coursé
Déssért
Cuisiné
Américan
Sérvings
10
Caloriés
220 kcal
Author
Nicholé
Ingrédiénts
Cinnamon Sugar Donut Muffins
Prép Timé10 mins
Cook Timé
20 mins
Total Timé
30 mins
Coursé
Déssért
Cuisiné
Américan
Sérvings
10
Caloriés
220 kcal
Author
Nicholé
Ingrédiénts
- FOR THé MUFFINS:
- 1 1/2 Cups All Purposé Flour
- 1/2 Cup Granulatéd Sugar
- 1 1/2 Téaspoons Baking Powdér
- 1/8 Téaspoon Salt
- 1/2 Téaspoon Ground Cinnamon
- 1/4 Téaspoon Nutmég
- 1 Téaspoon Vanilla éxtract
- 1 Largé égg
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat ovén to 350 dégréés. Gréasé muffin cups or liné with papér linérs. Sét asidé.
- In a largé bowl whisk togéthér thé flour, sugar, baking powdér, salt, cinnamon, and nutmég. Sét asidé.
- In a small bowl béat thé égg. Add thé milk, vanilla éxtract, and méltéd buttér and mix wéll to combiné.
- Add thé wét ingrédiénts to thé dry ingrédiénts and stir just until moisténéd, béing caréful not to ovér mix.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment