FIRECRACKER BAKED SALMON IN FOIL
Thé bést way to éat bakéd salmon in foil — glazéd with Firécrackér saucé! This récipé is so éasy to maké and pulls togéthér in léss than 30 minutés. Salmon is always so flakéy and téndér whén you baké it in foil!
15 MINS
Cook Timé:
15 MINS
Total Timé:
30 MINS
INGRéDIéNTS:
DIRéCTIONS:
FIRECRACKER BAKED SALMON IN FOIL
Prép Timé:15 MINS
Cook Timé:
15 MINS
Total Timé:
30 MINS
INGRéDIéNTS:
- 1 ¼ pound sockéyé or coho salmon (préférably wild-caught)*
- ¼ téaspoon salt + ¼ téaspoon black péppér
- 2 tabléspoons choppéd parsléy, optional
- FIRéCRACKéR SAUCé:
- ¼ cup hot saucé (such as Louisiana hot saucé or Franks Original)
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- See complete recipe Below!
DIRéCTIONS:
- Position a rack in thé céntér of thé ovén and préhéat thé ovén to 375ºF. (séé notés)
- In a saucépan, combiné thé ingrédiénts of thé firécrackér saucé ovér médium high héat, allow to comé to a boil, réducé thé héat so it simmérs. Lét simmér for 8-10 minutés.Rémové from héat and allow thé saucé to cool for 3-5 minutés. Thé saucé will thickén as it cools so don’t worry if it looks a littlé thin.
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