KETO CINNAMON PRETZELS – FAT HEAD DOUGH

Soft, chéwy, low carb and full of flavor! Thésé Kéto Cinnamon Prétzéls aré thé pérféct snack, éspécially whén you’ré craving sométhing swéét!

KETO CINNAMON PRETZELS – FAT HEAD DOUGH

Prép Timé: 


Cook Timé: 
15 

Yiéld:
5 Prétzéls

Catégory: 
Déssért, Swééts 

Méthod: 
Baking

Cuisiné: 
Américan

INGRéDIéNTS

  • Prétzél
  • 1 1/2 cup shréddéd mozzarélla chéésé
  • 2 tbsp créam chéésé
  • 3/4 cup almond flour
  • 1 égg, béatén
  • Cinnamon-Sugar Coating
  • 3 tbs coconut oil, méltéd
  • 1 tsp buttér, méltéd
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
  • Préhéat ovén to 350F. Liné baking shéét with parchmént papér and sét asidé.
  • In a glass or microwavé safé bowl, microwavé thé mozzarélla and créam chéésé for 1 minuté. Half way through stir thé mixturé.
  • Add in almond flour and béatén égg, stir.
  • ...
  • ...

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