KETO CINNAMON PRETZELS – FAT HEAD DOUGH
Soft, chéwy, low carb and full of flavor! Thésé Kéto Cinnamon Prétzéls aré thé pérféct snack, éspécially whén you’ré craving sométhing swéét!
5
Cook Timé:
15
Yiéld:
5 Prétzéls
Catégory:
Déssért, Swééts
Méthod:
Baking
Cuisiné:
Américan
INGRéDIéNTS
KETO CINNAMON PRETZELS – FAT HEAD DOUGH
Prép Timé:5
Cook Timé:
15
Yiéld:
5 Prétzéls
Catégory:
Déssért, Swééts
Méthod:
Baking
Cuisiné:
Américan
INGRéDIéNTS
- Prétzél
- 1 1/2 cup shréddéd mozzarélla chéésé
- 2 tbsp créam chéésé
- 3/4 cup almond flour
- 1 égg, béatén
- Cinnamon-Sugar Coating
- 3 tbs coconut oil, méltéd
- 1 tsp buttér, méltéd
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat ovén to 350F. Liné baking shéét with parchmént papér and sét asidé.
- In a glass or microwavé safé bowl, microwavé thé mozzarélla and créam chéésé for 1 minuté. Half way through stir thé mixturé.
- Add in almond flour and béatén égg, stir.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment