KETO PIZZA POCKETS
éasy kéto pizza pockéts using mozzarélla dough. Almond flour mozzarélla dough is a gamé changér. If you only évér try oné low-carb récipé, this is it. Séé thé convérsion bélow to séé how to maké thésé using almond flour or coconut flour.
Dinnér, Lunch, Lunch boxés
Kéyword
Kéto pizza
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
5 minutés
Total Timé
15 minutés
Caloriés
293 kcal
Ingrédiénts
Keto Pizza Pockets
CourséDinnér, Lunch, Lunch boxés
Kéyword
Kéto pizza
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
5 minutés
Total Timé
15 minutés
Caloriés
293 kcal
Ingrédiénts
- Mozzarélla Dough
- 170 g pré shréddéd/gratéd chéésé mozzarélla
- 85 g almond méal/flour
- 2 tbsp créam chéésé full fat
- 1 égg médium
- pinch salt to tasté
- Pizza Pockét Filling Idéas
- pré shréddéd/gratéd chéésé
- tomato pasté
- péppéroni slicés
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Mix thé shréddéd/gratéd chéésé and almond flour/méal in a microwavéablé bowl. Add thé créam chéésé. Microwavé on HIGH for 1 minuté.
- Stir thén microwavé on HIGH for anothér 30 séconds.
- Add thé égg, salt and mix géntly.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment