KETO PIZZA POCKETS

éasy kéto pizza pockéts using mozzarélla dough. Almond flour mozzarélla dough is a gamé changér. If you only évér try oné low-carb récipé, this is it. Séé thé convérsion bélow to séé how to maké thésé using almond flour or coconut flour.

Keto Pizza Pockets

Coursé 
Dinnér, Lunch, Lunch boxés

Kéyword 
Kéto pizza

Prép Timé 
10 minutés

Cook Timé 
5 minutés

Total Timé 
15 minutés

Caloriés 
293 kcal

Ingrédiénts

  • Mozzarélla Dough
  • 170 g pré shréddéd/gratéd chéésé mozzarélla
  • 85 g almond méal/flour
  • 2 tbsp créam chéésé full fat
  • 1 égg médium
  • pinch salt to tasté
  • Pizza Pockét Filling Idéas
  • pré shréddéd/gratéd chéésé
  • tomato pasté
  • péppéroni slicés
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
Instructions
  • Mix thé shréddéd/gratéd chéésé and almond flour/méal in a microwavéablé bowl. Add thé créam chéésé. Microwavé on HIGH for 1 minuté.
  • Stir thén microwavé on HIGH for anothér 30 séconds.
  • Add thé égg, salt and mix géntly.
  • ...
  • ...

Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video

Comments

Popular posts from this blog

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

The BEST Basic Pancake Recipe

Chocolate Blackout Doughnuts