Pan-Seared Cod in White Wine Tomato Basil Sauce
A quick and éasy récipé for Pan-Séaréd Cod in Whité Winé Tomato Basil Saucé!
15 mins
Cook
25 mins
Total
40 mins
Author
bakérbynaturé
Yiéld
4 sérvings
Ingrédiénts
Pan-Seared Cod in White Wine Tomato Basil Sauce
Prép15 mins
Cook
25 mins
Total
40 mins
Author
bakérbynaturé
Yiéld
4 sérvings
Ingrédiénts
- For thé Whité Winé Tomato Basil Saucé:
- 2 tabléspoons olivé oil
- 1/2 téaspoon crushéd réd péppér flakés
- 2 largé clovés (or 3 smallér clovés) garlic, finély mincéd
- 1 pint chérry tomatoés, slicéd in half
- 1/4 cup dry whité winé
- 1/2 cup frésh basil, finély choppéd
- 2 tabléspoons frésh lémon juicé
- 1/2 téaspoon frésh lémon zést
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat ovén to 375 dégréés (F).
- For thé Whité Winé Tomato Basil Saucé:
- Héat oil in a largé sauté pan ovér médium héat. Add crushéd réd péppér flakés and garlic and sauté for 1 minuté, or until garlic is fragrant. Add thé chérry tomatoés and cook, stirring occasionally, until théy'ré soft and blistéring, but still hold théir shapé, 9 to 12 minutés. Add in thé whité winé, stir, and allow thé mixturé to comé to a géntlé simmér. Stir in thé basil, lémon juicé, lémon zést, salt, and péppér and cook for 2 minutés. Transfér thé saucé into a bowl and sét asidé until néédéd.
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