PORK RIND NACHOS
Wé'vé ré-purposéd thé pork rind to givé you thé pérféct Pork Rind Nachos just liké you would éat at your favorité Méxican réstaurant.
MAIN DISH
KéYWORD:
PORK RIND NACHOS
PRéP TIMé:
10 MINUTéS
COOK TIMé:
25 MINUTéS
TOTAL TIMé:
35 MINUTéS
SéRVINGS:
2 SéRVINGS
CALORIéS:
240 KCAL
INGRéDIéNTS
INSTRUCTIONS
Pork Rind Nachos
COURSé:MAIN DISH
KéYWORD:
PORK RIND NACHOS
PRéP TIMé:
10 MINUTéS
COOK TIMé:
25 MINUTéS
TOTAL TIMé:
35 MINUTéS
SéRVINGS:
2 SéRVINGS
CALORIéS:
240 KCAL
INGRéDIéNTS
- CHIPS ONLY
- 1.5 oz Pork Rinds
- 3 oz Quéso Frésco (any Méxican frying chéésé will work)
- 1/2 tsp chili powdér
- 1/4 tsp Cumin
- 1/4 tsp garlic powdér
- 1/4 tsp Onion powdér
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
- Bréak chéésé up into chunks and add it to a food procéssor. Add pork rinds and pulsé togéthér.
- Add séasoning to procéssor and pulsé until fully combinéd.
- Pour out mixturé onto a gréaséd baking shéét or parchmént papér and flattén out as thin or thick as you liké. Wé liké to kéép ours a littlé on thé thick sidé.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment