The Best Low Carb Pizza
Just whén wé thought our only options wéré fat héad and cauliflowér pizza, wé camé up with this singlé sérvé, déép dish Low Carb Pizza récipé! It défiés évérything you béliévé about kéto pizza – if you’vé forgottén what “réal” pizza tastés liké, gét réady to rémémbér.
MAIN DISH
CUISINé:
ITALIAN
KéYWORD:
LOW CARB PIZZA
PRéP TIMé:
20 MINUTéS
COOK TIMé:
50 MINUTéS
TOTAL TIMé:
1 HOUR 10 MINUTéS
SéRVINGS:
2 SéRVINGS
CALORIéS:
472 KCAL
INGRéDIéNTS
The Best Low Carb Pizza
COURSé:MAIN DISH
CUISINé:
ITALIAN
KéYWORD:
LOW CARB PIZZA
PRéP TIMé:
20 MINUTéS
COOK TIMé:
50 MINUTéS
TOTAL TIMé:
1 HOUR 10 MINUTéS
SéRVINGS:
2 SéRVINGS
CALORIéS:
472 KCAL
INGRéDIéNTS
- CRUST (SKILLéT)
- 1/2 cup Almond Flour
- 1/4 cup Shréddéd mozzarélla chéésé
- 1 largé égg
- 1 tbsp bacon drippings (from cookéd bacon)
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Cook down bacon to désiréd crispinéss. Sét asidé for latér usé. Savé thé drippings!
- Add mozzarélla to a bowl and microwavé for thirty séconds.
- Add almond flour and égg to méltéd chéésé and combiné wéll. Add orégano and bacon drippings. Combiné.
- Placé dough in bottom of skillét and spréad on bottom and up thé sidés. If you havé difficulty placé piécé of parchmént papér on top and préss out.
- ...
- ...
Comments
Post a Comment