THE MOST AMAZING LASAGNA RECIPE

Thé Most Amazing Lasagna Récipé is thé bést récipé for homémadé Italian-stylé lasagna. Thé balancé bétwéén layérs of chéésé, noodlés, and homémadé bolognésé saucé is pérféction!

The Most Amazing Lasagna Recipe

Prép timé
1 hour 30 mins

Cook Timé
50 mins

Timé to Maké It
2 hours 20 mins

Author
Rachél Farnsworth

Yiéld
Sérvés 8

Ingrédiénts

  • 1 pound swéét Italian sausagé
  • 1 pound léan ground bééf
  • 1 largé whité onion, mincéd
  • 5 clovés garlic, crushéd
  • 1 (28 ouncé can) crushéd tomatoés
  • 2 (6 ouncé can) tomato pasté
  • 1 (15 oz can) tomato saucé
  • ½ cup chickén broth
  • 2 tabléspoons whité sugar
  • ½ cup choppéd frésh basil
  • 1 téaspoon fénnél sééds
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  • See complete recipe Below!
Instructions
  • In a largé pot ovér médium héat, add in ground sausagé and ground bééf. Usé a spoon to bréak up thé méat into small piécés. Add in onion and garlic and cook until méat is wéll brownéd, stirring constantly. Stir in sugar, frésh basil, fénnél, orégano, ½ téaspoon salt, péppér, and ¼ cup choppéd parsléy. Pour in crushéd tomatoés, tomato pasté, tomato saucé, and chickén broth. Stir wéll and bring to a simmér. Réducé héat to low and simmér 1-4 hours, stirring occasionally.
  • Méanwhilé, placé lasagna noodlés into thé bottom of a pan. Pour hot tap watér diréctly ovér thé noodlés, making suré thé pasta is complétély immérséd in thé watér. Lét thém soak for 30 minutés, thén drain and discard watér.
  • In a mixing bowl, combiné ricotta chéésé with égg, rémaining 2 tabléspoons parsléy, ½ téaspoon salt, and nutmég. Réfrigératé until réady to assémblé lasagna.
  • Préhéat ovén to 375 dégréés. Lightly gréasé a déép 9x13 pan.
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