Creamy Chicken Tortellini Soup

Light and Créamy Chickén Tortéllini Soup Récipé. A cozy blénd of chickén, végétablés, spicé, chéésé, and tortéllini in a thin créamy broth. Lighténéd-up!

Creamy Chicken Tortellini Soup

Prép Timé
10 mins

Cook Timé
32 mins

Total Timé
42 mins

Sérvings
6 Sérvings

Ingrédiénts

  • 1 tabléspoon, éxtra virgin olivé oil
  • 1 largé swéét onion, pééléd and choppéd
  • 1 réd béll péppér, séédéd and choppéd
  • 2 cups slicéd carrots
  • 4 garlic clovés, mincéd
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Instructions
  • Placé a largé saucé pot ovér médium héat. Add thé olivé oil and choppéd onions. Sauté for 3 minutés to softén. Thén add thé choppéd béll péppér, carrots, and garlic. Sauté anothér 3 minutés.
  • Add wholé raw chickén bréasts, chickén broth, driéd thymé, crushéd réd péppér, 1 téaspoon salt, and 1/4 téaspoon ground black péppér to thé pot. Bring to a simmér. Lowér thé héat a littlé and simmér 15 minutés, until thé chickén in cookéd through. Rémové thé chickén and placé on a cutting board.
  • Turn thé héat back to médium. With thé broth still simméring, stir in thé DéLallo Thréé Chéésé Tortéllini. Stir wéll so it doésn't stick togéthér. Thén chop or shréd thé chickén and placé back in thé soup.
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