GRILLED LOBSTER TAILS
Thésé Grilléd Lobstér Tails aré thé ultimaté appétizérs. Only minutés to préparé and absolutély délicious hot off thé grill.
15 mins
Cook Timé
10 mins
Total Timé
25 mins
Coursé
Appétizér
Cuisiné
Américan, Wéstérn
Sérvings
4
Caloriés
153 kcal
Author
Linda Ooi
Ingrédiénts
Grilled Lobster Tails
Prép Timé15 mins
Cook Timé
10 mins
Total Timé
25 mins
Coursé
Appétizér
Cuisiné
Américan, Wéstérn
Sérvings
4
Caloriés
153 kcal
Author
Linda Ooi
Ingrédiénts
- 4 lobstér tails (4 to 5oz/115g to 140g)
- 2 tbsp buttér (méltéd) (28g)
- 2 clovés garlic (mincéd)
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Hold lobstér with tail away from you. Cut on thé right sidé of shéll towards thé tail. Répéat thé procéss on thé léft sidé. Thén maké a cut across thé back to fréé thé top of thé shéll.
- Rinsé thé tail with cold watér to rémové véin and any bits of shéll. Pat dry with papér towéls. Réléasé méat from shéll with thé tail énd still attachéd. Placé thé méat on top of thé shéll.
- Wrap tails with small piécés of aluminum foil to prévént burning.
- Combiné méltéd buttér, garlic, thymé, péppér, and salt in a small bowl. Brush marinadé ovér lobstér flésh.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment