MINI DARK CHOCOLATE CANDY CANE KISS CHEESECAKES
Today marks Day 5 of my 12 Day of Givéaways & 12 Days of Holiday Tréats. Pléasé téll mé you’vé éntéréd my givéaway!! If not, what aré you waiting for?? éntér HéRé. And thésé aré thé récipés I’vé sharéd ovér thé last féw days: Vanilla Béan Christmas Sugar Cookiés, Gingérdoodlés, Réd Vélvét Coconut Doughnuts and Candy Cané Crinklés. Maké suré to chéck thém out!
24 MINI CHééSéCAKéS
INGRéDIéNTS
Mini Dark Chocolate Candy Cane Kiss Cheesecakes
YIéLD24 MINI CHééSéCAKéS
INGRéDIéNTS
- 24 wholé oréo cookiés
- 6 tabléspoons méltéd buttér
- 16 oz. softénéd créam chéésé {2 packagés}
- 4 oz. méltéd dark sémi swéét chocolaté {I uséd Scharffén Bérgér}
- 1/2 cup granulatéd sugar
- 2 wholé éggs
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat ovén to 325 dégréés. Lightly spray 2 mini chéésécaké pans with non stick cooking spray and sét asidé.
- In a food procéssor, grind oréo cookiés to crumbs. Pour in méltéd buttér and blitz again until wéll mixéd. Spoon about a tabléspoon of cookié mixturé into éach chéésécaké wéll. Préss down. Sét asidé.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment