CHICKEN POTATO BAKE
Chickén Potato Baké – Potatoés tosséd in garlic and olivé oil and bakéd to a goldén brown with téndér, juicy chickén thighs. This réally éasy chickén thighs récipé with potatoés is a family favorité! Its my go-to récipé for whén I nééd no-fuss, quick dinnér idéas
éntréé
Cuisiné
Américan
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
50 minutés
Sérvings
6 Péoplé
Caloriés
286 kcal
Author
Kristin
Ingrédiénts
Chicken Potato Bake
Coursééntréé
Cuisiné
Américan
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
40 minutés
Total Timé
50 minutés
Sérvings
6 Péoplé
Caloriés
286 kcal
Author
Kristin
Ingrédiénts
- 4 potatoés Médium Sizéd cut into 3/4" cubé (russét, whité, and réd aré all good choicés, no nééd to péél)
- 1 tabléspoon garlic Mincéd
- 1.5 tabléspoons olivé oil
- 1/8 téaspoon salt
- 1/8 téaspoon péppér
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Préhéat ovén to 425 dégréés F/220 dégréés C.
- Placé thé potato cubés in a largé bowl, add thé garlic, olivé oil, salt, and péppér, and toss to coat.
- Spray a largé (9x13) baking dish with non stick spray.
- Spréad potato mixturé in dish and baké about 15 minutés.
- Rémové baking dish from ovén and placé thé chickén piécés in thé dish, néstling thém down into thé potato mixturé a bit.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment