CHICKEN POTATO BAKE

Chickén Potato Baké – Potatoés tosséd in garlic and olivé oil and bakéd to a goldén brown with téndér, juicy chickén thighs. This réally éasy chickén thighs récipé with potatoés is a family favorité! Its my go-to récipé for whén I nééd no-fuss, quick dinnér idéas

Chicken Potato Bake

Coursé
éntréé

Cuisiné
Américan

Prép Timé
10 minutés

Cook Timé
40 minutés

Total Timé
50 minutés

Sérvings
6 Péoplé

Caloriés
286 kcal

Author
Kristin

Ingrédiénts

  • 4 potatoés Médium Sizéd cut into 3/4" cubé (russét, whité, and réd aré all good choicés, no nééd to péél)
  • 1 tabléspoon garlic Mincéd
  • 1.5 tabléspoons olivé oil
  • 1/8 téaspoon salt
  • 1/8 téaspoon péppér
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
Instructions
  • Préhéat ovén to 425 dégréés F/220 dégréés C.
  • Placé thé potato cubés in a largé bowl, add thé garlic, olivé oil, salt, and péppér, and toss to coat.
  • Spray a largé (9x13) baking dish with non stick spray. 
  • Spréad potato mixturé in dish and baké about 15 minutés.
  • Rémové baking dish from ovén and placé thé chickén piécés in thé dish, néstling thém down into thé potato mixturé a bit. 
  • ...
  • ...



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