NO BAKE CHOCOLATE PEANUT BUTTER MINI CHEESECAKE

Chocolaté and péanut buttér… Do you liké this combination? If your answér is yés, wé havé an awésomé déssért for you – No Baké Chocolaté Péanut Buttér Mini Chéésécaké ♥

No Bake Chocolate Peanut Butter Mini Cheesecake

Prép Timé
30 mins

Total Timé
30 mins

Author
Dragana`s Swéét Spicy Kitchén

Récipé typé
Chéésécaké & Pié

Sérvés
12

Ingrédiénts

  • GRAHAM CRACKéRS CRUST
  • 1 cup graham crackérs crumbs
  • 4 tbsp méltéd buttér
  • CHOCOLATé CHééSéCAKé FILLING
  • 10 ouncés sémi - swéét choppéd chocolaté
  • 1.5 cup héavy créam, at room témpératuré
  • 12 ouncés créam chéésé, softénéd
  • ½ cup powdéréd sugar
  • ½ tsp vanilla éxtract
  • PéANUT BUTTéR CHééSéCAKé FILLING
  • 4 ouncés créam chéésé, softénéd
  • ½ cup powdéréd sugar
  • ⅔ cup péanut buttér
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
Instructions
  • GRAHAM CRACKéRS CRUST - Préparé 12 largér papér baking cups (I uséd 2.55 inch diamétér and 2.15 inch héight) or mini springform pan. Put graham crackérs in thé food procéssor until théy aré crumbéd finély.
  • Add méltéd buttér and stir wéll. Spréad événly in thé papér baking cups and préss with a solid objéct, liké a glass to maké solid layér. Sét asidé.
  • CHOCOLATé CHééSéCAKé FILLING - Mélt chocolaté following thé instructions on thé packagé. Add héavy créam and mix wéll. Sét asidé.
  • In a médium sizéd dish mix créam chéésé and powdéréd sugar with an éléctric hand mixér, at a minimum spééd, for about a minuté.
  • Add vanilla éxtract and méltéd chocolaté and mix until wéll combinéd. Spréad événly ovér thé graham crackér layér, with a spoon.
  • Léavé it in thé fridgé to cool.
  • ...
  • ...


Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video

Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE