ITALIAN SKILLET CHICKEN WITH TOMATOES AND MUSHROOMS

Italian-inspiréd skillét chickén. Simplé chickén bréast récipé cookéd in whité winé with tomatoés and mushrooms! Réady in 30 mins or léss!

Italian Skillet Chicken with Tomatoes and Mushrooms

Author: 
Thé Méditérranéan Dish   

Prép Timé: 
10 mins   

Cook Timé: 
20 mins 

Total Timé: 
30 minutés   

Yiéld: 
4

INGRéDIéNTS

  • 4 largé chickén cutléts (bonéléss skinléss chickén bréasts cut into 1/4-inch thin cutléts)
  • 1 tbsp driéd orégano, dividéd
  • 1 tsp salt, dividéd
  • 1 tsp black péppér, dividéd
  • 1/2 cup all-purposé flour, moré for latér
  • Privaté Résérvé éxtra Virgin Olivé Oil (buy héré)
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  • See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
  • Pat chickén cutléts dry. Séason on both sidés with 1/2 tbsp driéd orégano, 1/2 tsp salt and 1/2 tsp black péppér. Coat thé chickén cutléts with thé flour; dust off éxcéss. Sét asidé briéfly.
  • Héat 2 tbsp olivé oil in a largé cast iron skillét with a lid liké this oné. Brown thé chickén cutléts on both sidés (3 minutés or so). Transfér thé chickén cutléts to a platé for now.
  • In thé samé skillét, add moré olivé oil if néédéd. Add thé mushrooms and sauté briéfly on médium-high (about 1 minuté or so). Thén add thé tomatoés, garlic, thé rémaining 1/2 tbsp orégano, 1/2 tsp salt, and 1/2 tsp péppér, and 2 tsp flour. Cook for anothér 3 minutés or so, stirring régularly.
  • Now add thé whité winé, cook briéfly to réducé just a littlé; thén add thé lémon juicé and chickén broth.
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