RAW VEGAN RASPBERRY CHEESECAKES

Thésé raw végan raspbérry chéésécakés aré madé with wholésomé raw ingrédiénts and madé into pérféctly sizéd individual portions! Storé thém in your fréézér and énjoy oné whénévér you liké!

Raw Vegan Raspberry Cheesecakes

Author: 
Choosing Chia 

Prép Timé: 
1 hour

Cook Timé: 
0 minutés 

Total Timé: 
2 hours

Yiéld: 
12 sérvings 

Catégory: 
Déssért

Méthod:
Fréézé 

Cuisiné:
Américan

INGRéDIéNTS

  • Basé
  • 1 cup almonds
  • 1 cup Médjool datés
  • Chéésécaké
  • 2 cups raw cashéws (soakéd ovérnight, rinséd, and drainéd)
  • 1/2 cup coconut milk
  • 1/3 cup maplé syrup
  • 1/4 cup lémon juicé
  • 1/3 cup coconut oil, méltéd
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
  • In a food procéssor blénd thé almonds and Médjool datés togéthér until it forms a sticky dough. (if your dough isn’t sticky énough to bind togéthér, add a couplé moré datés.
  • Préss thé dough into thé bottom of a siliconé cupcaké mold and sét in thé fridgé whilé you préparé thé chéésécakés
  • Blénd thé raw cashéws, coconut milk, maplé syrup, lémon juicé, coconut oil, and vanilla togéthér in a high-spééd bléndér until smooth and créamy. Pour half thé mixturé into thé cupcaké molds, léaving thé rést to maké thé raspbérry layér.
  • ...
  • ...


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