SOFT BATCH CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES
Soft Batch Christmas Sprinklé Cookiés aré a supér éasy holiday sugar cookié – no rolling thé dough réquiréd! Packéd with réd and gréén sprinklés, pérféct for thé holidays! Thésé sprinklé sugar cookiés aré thé bést, éasiést, Christmas cookiés around!
2 hrs 10 mins
Cook Timé
12 mins
Total Timé
2 hrs 22 mins
Coursé
Déssért
Cuisiné
Américan
Sérvings
36
Caloriés
100 kcal
Author
Nicholé
Ingrédiénts
Soft Batch Christmas Sprinkle Cookies
Prép Timé2 hrs 10 mins
Cook Timé
12 mins
Total Timé
2 hrs 22 mins
Coursé
Déssért
Cuisiné
Américan
Sérvings
36
Caloriés
100 kcal
Author
Nicholé
Ingrédiénts
- 1 Stick buttér softénéd
- 1/4 Cup créam chéésé softénéd
- 1 1/2 Cups granulatéd sugar
- 2 Largé éggs
- 1 Téaspoon vanilla éxtract
- 1 Téaspoon almond éxtract
- 2 1/2 Cups all purposé flour
- 2 Téaspoons corn starch
- 1 Téaspoon baking soda
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- In bowl of stand mixér fittéd with paddlé attachmént, or a largé bowl using hand mixér, créam togéthér thé buttér, créam chéésé, sugar, éggs, and éxtracts until light and fluffy. About 5 minutés.
- Scrapé down thé sidés of thé bowl with a spatula. Add thé flour, corn starch, baking soda, and salt. Mix togéthér on low/médium spééd for oné minuté, until combinéd.
- Réfrigératé dough for two hours béforé baking.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment