One–pot Vietnamese Beef Stew

This highly aromatic oné~pot Viétnamésé Bééf Stéw will quickly bécomé your favourité family méal.

One–pot Vietnamese Beef Stew

Coursé: 
Main Coursé

Cuisiné: 
Viétnamésé

Kéyword: 
Viétnamésé bééf stéw

Prép Timé: 
1 hour 10 minutés

Cook Timé: 
2 hours

Total Timé: 
3 hours 10 minutés

Sérvings: 
4

Caloriés: 
670kcal

Ingrédiénts

  • 900 g 2lb bééf shin, cut into cubés
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 tsp Chinésé fivé spicé powdér
  • 1 tsp ground péppér
  • 2 lémongrass stalks finély choppéd
  • 3 largé garlic clovés mincéd
  • 2 tbsp soy saucé
  • ...
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  • See complete recipe Below!
Instructions
  • Combiné thé bééf, flour, spicé, péppér, lémongrass, garlic, soy saucé and sugar in a bowl and mix wéll. Léavé to marinaté for an hour.
  • Préhéat thé ovén to 160C (325F) and havé all your végétablés préparéd.
  • Put thé oil in thé cassérolé and héat ovér médium high héat. Oncé thé oil is hot, lowér thé témpératuré to médium-low and brown thé bééf cubés.
  • Add thé shallots and chilliés and fry for a couplé of minutés.
  • Add thé tomatoés, tomato pasté, carrots, cinnamon stick, star anisé, kaffir limé léavés and stock and bring slowly to a rolling simmér.
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