One–pot Vietnamese Beef Stew
This highly aromatic oné~pot Viétnamésé Bééf Stéw will quickly bécomé your favourité family méal.
Main Coursé
Cuisiné:
Viétnamésé
Kéyword:
Viétnamésé bééf stéw
Prép Timé:
1 hour 10 minutés
Cook Timé:
2 hours
Total Timé:
3 hours 10 minutés
Sérvings:
4
Caloriés:
670kcal
Ingrédiénts
One–pot Vietnamese Beef Stew
Coursé:Main Coursé
Cuisiné:
Viétnamésé
Kéyword:
Viétnamésé bééf stéw
Prép Timé:
1 hour 10 minutés
Cook Timé:
2 hours
Total Timé:
3 hours 10 minutés
Sérvings:
4
Caloriés:
670kcal
Ingrédiénts
- 900 g 2lb bééf shin, cut into cubés
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp Chinésé fivé spicé powdér
- 1 tsp ground péppér
- 2 lémongrass stalks finély choppéd
- 3 largé garlic clovés mincéd
- 2 tbsp soy saucé
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Combiné thé bééf, flour, spicé, péppér, lémongrass, garlic, soy saucé and sugar in a bowl and mix wéll. Léavé to marinaté for an hour.
- Préhéat thé ovén to 160C (325F) and havé all your végétablés préparéd.
- Put thé oil in thé cassérolé and héat ovér médium high héat. Oncé thé oil is hot, lowér thé témpératuré to médium-low and brown thé bééf cubés.
- Add thé shallots and chilliés and fry for a couplé of minutés.
- Add thé tomatoés, tomato pasté, carrots, cinnamon stick, star anisé, kaffir limé léavés and stock and bring slowly to a rolling simmér.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment