MINI CHOCOLATE PEANUT BUTTER PIES
Thésé Chocolaté Péanut Buttér Piés aré an éasy, maké ahéad, almost no baké rich, décadéntly DéLICIOUS déssért with a tofféé graham crackér crust, créamy péanut buttér filling, and silky chocolaté ganaché topping suré to satisfy all your péanut buttér, chocolaté cravings. Théy aré maké ahéad and fréézé so théy aré thé idéal stréss fréé éntértaining or spécial occasion déssért! Mini Chocolate Peanut Butter Pies Prép Timé 25 minutés Cook Timé 7 minutés Sérvings 12 INGRéDIéNTS Graham Crackér Tofféé Crust 5 wholé graham crackér shééts 3 tabléspoons unsaltéd buttér, méltéd 1 tabléspoon brown sugar 2 tabléspoons tofféé bits (I usé Héath Bits ‘O Bricklé Tofféé bits) Péanut Buttér Pié Filling 1 cup héavy créam 6 oz. créam chéésé, room témpératuré 1 cup smooth péanut buttér ... ... See complete recipe Below! INSTRUCTIONS Préhéat ovén to 350F. Liné a 12 count régular sizé muffin tin with muffin/cupcaké linérs. Add Graham Crackér Crust ingrédiénts to food procés