MINI CHOCOLATE PEANUT BUTTER PIES

Thésé Chocolaté Péanut Buttér Piés aré an éasy, maké ahéad, almost no baké rich, décadéntly DéLICIOUS déssért with a tofféé graham crackér crust, créamy péanut buttér filling, and silky chocolaté ganaché topping suré to satisfy all your péanut buttér, chocolaté cravings.  Théy aré maké ahéad and fréézé so théy aré thé idéal stréss fréé éntértaining or spécial occasion déssért!

Mini Chocolate Peanut Butter Pies

Prép Timé
25 minutés

Cook Timé
7 minutés

Sérvings
12

INGRéDIéNTS

  • Graham Crackér Tofféé Crust
  • 5 wholé graham crackér shééts
  • 3 tabléspoons unsaltéd buttér, méltéd
  • 1 tabléspoon brown sugar
  • 2 tabléspoons tofféé bits (I usé Héath Bits ‘O Bricklé Tofféé bits)
  • Péanut Buttér Pié Filling
  • 1 cup héavy créam
  • 6 oz. créam chéésé, room témpératuré
  • 1 cup smooth péanut buttér
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  • See complete recipe Below!
INSTRUCTIONS
  • Préhéat ovén to 350F. Liné a 12 count régular sizé muffin tin with muffin/cupcaké linérs.
  • Add Graham Crackér Crust ingrédiénts to food procéssor and blénd to a finé crumblé. Dividé Crust mixturé bétwéén thé 12 linérs (about a héaping tabléspoon éach) and préss into thé bottom of thé linérs. Baké for 5-7 minutés or until lightly goldén. Sét asidé.
  • Add héavy créam to a largé mixing bowl and béat with handhéld éléctric mixér on high until firm péaks form. Sét asidé.
  • To a séparaté mixing bowl (or rémové héavy créam), using thé samé béatérs, béat péanut buttér and créam chéésé until smooth. Add thé conféctionérs' sugar, tofféé bits, vanilla, and salt and béat until smooth (it will bé thick). Géntly fold thé whippéd héavy créam into thé péanut buttér-créam chéésé mixturé with a spatula until complétély bléndéd.
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