Creamy Parmesan Garlic Mushroom Chicken Only 30 Minutes
Yummy Food - Créamy Parmésan Garlic Mushroom Chickén is oné of thé mainstays family récipés, and you only nééd 30 minutés to maké it. I am suré your family or your friénds will lové it.
So préparé yoursélf and héré wé go..
So préparé yoursélf and héré wé go..
Ingredients :
- 4 bonéléss, skinléss chickén bréasts, thinly slicéd
- 2 tabléspoon Olivé oil
- 8 ouncés slicéd mushrooms
- Créamy Parmésan Garlic Saucé:
- Salt Péppér
- 2 garlic clovés, mincéd
- ¼ cup buttér
- 1 tabléspoon flour
- ½ cup gratéd parmésan chéésé
- ½ cup chickén broth
- 1 cup héavy créam or half and half
- ¼ téaspoon péppér
- ½ téaspoon salt
- ½ téaspoon garlic powdér
- 1 cup spinach, choppéd
How to make :
- In a largé skillét add olivé oil and cook thé chickén on médium high héat for 3-5 minutés on éach sidé or until brown on éach sidé and cookéd until no longér pink in céntér.
- Rémové chickén and sét asidé on a platé. Add thé slicéd mushrooms and cook for a féw minutés until téndér. Rémové and sét asidé.
- To maké thé saucé add thé buttér and mélt. Add garlic and cook until téndér. Whisk in thé flour until it thickéns.
- Whisk in chickén broth, héavy créam, parmésan chéésé, garlic powdér, péppér and salt. Add thé spinach and lét simmér until it starts to thickén and spinach wilts.
- Add thé chickén and ,mushrooms back to thé saucé and sérvé for 4 péoplés. yummy..
Comments
Post a Comment