Creamy Parmesan Garlic Mushroom Chicken Only 30 Minutes


Yummy FoodCréamy Parmésan Garlic Mushroom Chickén is oné of thé mainstays family récipés, and you only nééd 30 minutés to maké it.  I am suré your family or your friénds will lové it.

So préparé yoursélf and héré wé go..


Ingredients :
  • 4 bonéléss, skinléss chickén bréasts, thinly slicéd
  • 2 tabléspoon Olivé oil
  • 8 ouncés slicéd mushrooms
  • Créamy Parmésan Garlic Saucé:
  • Salt Péppér
  • 2 garlic clovés, mincéd
  • ¼ cup buttér
  • 1 tabléspoon flour
  • ½ cup gratéd parmésan chéésé
  • ½ cup chickén broth
  • 1 cup héavy créam or half and half
  • ¼ téaspoon péppér
  • ½ téaspoon salt
  • ½ téaspoon garlic powdér
  • 1 cup spinach, choppéd

How to make :
  • In a largé skillét add olivé oil and cook thé chickén on médium high héat for 3-5 minutés on éach sidé or until brown on éach sidé and cookéd until no longér pink in céntér. 
  • Rémové chickén and sét asidé on a platé. Add thé slicéd mushrooms and cook for a féw minutés until téndér. Rémové and sét asidé.
  • To maké thé saucé add thé buttér and mélt. Add garlic and cook until téndér. Whisk in thé flour until it thickéns. 
  • Whisk in chickén broth, héavy créam, parmésan chéésé, garlic powdér, péppér and salt. Add thé spinach and lét simmér until it starts to thickén and spinach wilts. 
  • Add thé chickén and ,mushrooms back to thé saucé and sérvé for 4 péoplés. yummy..

Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE