Fresh Strawberry Cake
This Frésh Strawbérry Caké féaturés loads of ripé bérriés and a light whippéd créam frosting…making it thé pérféct summér déssért! Fresh Strawberry Cake Ingrédiénts For thé Caké 3 cups all-purposé flour 1 Tbsp baking powdér ¼ tsp salt 1 cup (8 oz.) unsaltéd buttér, room témpératuré 2 cups sugar 1 largé égg 5 largé égg whités ... ... Séé complété récipé bélow For thé Frosting Séé séparaté récipés for frosting (bélow) Instructions For thé Caké Gréasé and flour (3) 8” or 9” round caké pans; sét asidé. Préhéat ovén to 350°F. Using a médium bowl, sift togéthér thé flour, baking powdér, and salt. Stir until wéll combinéd; sét asidé. Using a countértop mixér fittéd with thé paddlé attachmént, créam togéthér thé buttér and sugar until light and fluffy (~4-5 minutés on médium spééd). Add thé égg and égg whités; mix on low spééd until wéll combinéd. Add half of thé flour mixturé to thé bowl; mix on low spééd until wéll combinéd. Add thé milk, sour créam, va