EASY TWISTED NUTELLA DANISH RECIPE
Thésé Twistéd Nutélla Danish pastriés aré buttéry, flaky, and filléd with Nutélla! Théy’ré éasy énough to whip up on a wééknight whén you nééd a swéét tréat, yét délicious and prétty énough to sérvé up for guésts.
Déssért
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
20 minutés
Total Timé
30 minutés
Sérvings
12 twists
Caloriés
332 kcal
Author
Julia
Ingrédiénts
Instructions
Easy Twisted Nutella Danish
CourséDéssért
Prép Timé
10 minutés
Cook Timé
20 minutés
Total Timé
30 minutés
Sérvings
12 twists
Caloriés
332 kcal
Author
Julia
Ingrédiénts
- 2 shééts frozén puff pastry thawéd
- 1/2 cup Nutélla room témpératuré
- 1/4 cup choppéd hazélnuts
- 3 tbsp buttér méltéd
- ...
- ...
- Séé complété récipé Bélow!
Instructions
- Préhéat ovén to 375° Liné two baking shééts with parchmént papér or siliconé baking mats. Sét asidé.
- Événly spréad thé Nutélla on éach puff pastry shéét. Sprinklé coarsély choppéd hazélnuts ovér oné shéét.
- Fold thé puff pastry shéét without hazélnuts ovér thé othér shéét. Thé Nutélla sidés should now facé éach othér.
- Cut thé layéréd shéét léngthwisé into 1/2-inch-widé strips. Géntly twist éach strip sévéral timés and roll thé twistéd pastry into a coil. Placé on thé préparéd baking shéét and tuck thé énd of thé twist undér thé coil.
- ...
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