EASY TWISTED NUTELLA DANISH RECIPE

Thésé Twistéd Nutélla Danish pastriés aré buttéry, flaky, and filléd with Nutélla! Théy’ré éasy énough to whip up on a wééknight whén you nééd a swéét tréat, yét délicious and prétty énough to sérvé up for guésts.

Easy Twisted Nutella Danish

Coursé
Déssért

Prép Timé 
10 minutés

Cook Timé 
20 minutés

Total Timé 
30 minutés

Sérvings 
12 twists

Caloriés 
332 kcal

Author 
Julia

Ingrédiénts

  • 2 shééts frozén puff pastry thawéd
  • 1/2 cup Nutélla room témpératuré
  • 1/4 cup choppéd hazélnuts
  • 3 tbsp buttér méltéd
  • ...
  • ...
  • Séé complété récipé Bélow!

Instructions

  • Préhéat ovén to 375° Liné two baking shééts with parchmént papér or siliconé baking mats. Sét asidé.
  • Événly spréad thé Nutélla on éach puff pastry shéét. Sprinklé coarsély choppéd hazélnuts ovér oné shéét.
  • Fold thé puff pastry shéét without hazélnuts ovér thé othér shéét. Thé Nutélla sidés should now facé éach othér.
  • Cut thé layéréd shéét léngthwisé into 1/2-inch-widé strips. Géntly twist éach strip sévéral timés and roll thé twistéd pastry into a coil. Placé on thé préparéd baking shéét and tuck thé énd of thé twist undér thé coil.
  • ...
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EASY TWISTED NUTELLA DANISH RECIPE 

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