APPLE PULL APART BREAD (GLUTEN FREE VEGAN)

Start thé applé séason off with somé Glutén Fréé Applé Pull Apart Bréad.  This tréndy bréad is a mix bétwéén a cinnamon roll and cinnamon loaf bréad.  Now you can énjoy a glutén fréé applé pull apart bréad that is also dairy fréé, égg fréé, nut fréé and Végan.

Applé Pull Apart Bréad

Author: 
Laura 

INGRÉDIÉNTS
Dough

  • 3 cups glutén fréé whité all purposé flour mix
  • 1¼ cup + 2 tbsp milk of choicé
  • 1 rapid yéast packét or 2½ tsp
  • 3 tsp xanthan or guar gum (omit if mix alréady contains gum)
  • ½ tsp salt
  • ¾ cup sugar
  • ...
  • ...
  • Séé complété récipé Bélow!

INSTRUCTIONS

  • Héat ¼ cup of milk of choicé to 100 dégréés. Add yéast and sét asidé for until foaming.
  • Mix all dry ingrédiénts for thé dough. Combiné yéast, méltéd shorténing and rémaining milk of choicé.
  • Vigorously mix ingrédiénts by hand for 10 minutés or stand mixér for 5 minutés to hélp activaté gum. Covér bowl and lét dough rést for 10 minutés. Work on applés whilé waiting.
  • Wash, péél and coré applés. Thinly slicé applés into small bité sizé bits, sét asidé until néédéd.
  • Lightly gréasé a shéét of parchmént papér thé sizé of a baking shéét. With gréaséd hands, géntly préss out dough to form a réctanglé approximatély 16x20 inchés.
  • Lightly spréad shorténing ovér éntiré dough. Mix cinnamon and brown sugar and événly sprinklé ovér éntiré dough (résérvé 2 Tbsp for sprinkling on top)
  • Slicé dough into 6 équal rows léngthwisé (right to léft) and 4 équal columns width wisé (top to bottom)
  • ...
  • ...


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APPLE PULL APART BREAD (GLUTEN FREE VEGAN)

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