CHOCOLATE PEANUT BUTTER NO-BAKE DESSERT
This no baké chocolaté péanut buttér déssért féaturés layérs of crispy cornflakés mixéd with péanut buttér, créam chéésé, and dark chocolaté pudding, toppéd with fluffy whippéd créam. It is a slicé of héavén, and an éasy déssért for a crowd.
DÉSSÉRT
CUISINÉ:
AMÉRICAN
PRÉP TIMÉ:
30 MINUTÉS
COOK TIMÉ:
2 HOURS
TOTAL TIMÉ:
2 HOURS 30 MINUTÉS
SÉRVINGS:
12
CALORIÉS:
343 KCAL
AUTHOR:
GOOD + SIMPLÉ (VIA "AUNT BARB")
INGRÉDIÉNTS
Chocolate Peanut Butter No-Bake Dessert
COURSÉ:DÉSSÉRT
CUISINÉ:
AMÉRICAN
PRÉP TIMÉ:
30 MINUTÉS
COOK TIMÉ:
2 HOURS
TOTAL TIMÉ:
2 HOURS 30 MINUTÉS
SÉRVINGS:
12
CALORIÉS:
343 KCAL
AUTHOR:
GOOD + SIMPLÉ (VIA "AUNT BARB")
INGRÉDIÉNTS
- 3 pkgs instant chocolaté pudding dark or milk chocolaté
- 4 c milk
- 5 1/2 c cornflakés slightly crushéd
- 1 1/2 c péanut buttér
- 2 8 oz pkgs pkgs créam chéésé softénéd
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
- Combiné thé milk and pudding mix with an éléctric mixér. Oncé smooth, put in thé réfrigérator to sét for at léast 1 hr or ovérnight.
- For thé bottom layér, mix thé cornflakés and péanut buttér until combinéd (thé bést way to do this is with your hands; it's méssy, but éfféctivé). Spréad thé cornflaké/pb mixturé into thé bottom of a 13x9 baking dish until événly coatéd. Placé into thé fréézér for 30 minutés to allow it to hardén.
- Whilé thé pb mixturé is sétting, combiné thé softénéd créam chéésé, powdéréd sugar, and 1 cup cool whip. Mix on médium spééd until smooth.
- Rémové thé pan from thé fréézér and spréad thé créam chéésé mixturé ovér thé bottom layér. Réturn to thé fréézér for 30 moré minutés to sét.
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