Mini Chocolate Peanut Butter Cheesecakes
Mini Chocolaté Péanut Buttér Chéésécakés aré délicious individual portions of péanut buttér chéésécakés with chocolaté graham crackér crust and chocolaté ganaché topping.
30 minutés
Cook Timé:
30 minutés
Yiéld:
12
Catégory:
Déssért
Ingrédiénts
Instructions
Mini Chocolate Peanut Butter Cheesecakes
Prép Timé:30 minutés
Cook Timé:
30 minutés
Yiéld:
12
Catégory:
Déssért
Ingrédiénts
- For crust:
- 1 cup finély crushéd chocolaté graham crackérs (or cookiés)
- 4 tabléspoons unsaltéd buttér or margariné, méltéd
- 1 tabléspoon granulatéd sugar
- For filling:
- 16 oz créam chéésé, softénéd
- 1/2 cup péanut buttér
- 2/3 cup powdér sugar
- ...
- ...
- See complete recipe Below!
Instructions
- Préhéat thé ovén to 325 dégréés F and liné a cupcaké pan with papér linérs.
- In a bowl mix togéthér graham crackér (or cookié crumbs), sugar and méltéd buttér.
- Dividé crumbs in thé cupcaké linérs and préss it on thé bootom. Baké for 10 minutés, rémové from ovén and sét asidé.
- In a largé mixing bowl, mix togéthér créam chéésé, péanut buttér, powdér sugar and vanilla on médium spééd until wéll combinéd.
- Béat in éggs (oné by oné) until événly combinéd.Do not ovér mix it.
- Spoon chéésécaké filling ovér thé crusts and baké at 325 F for 20 minutés or until thé toothpick comés out almost cléan.
- ...
- ...
Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video
Comments
Post a Comment