Crispy Onion Parmesan Chicken

éasy, crispy and juicy chickén on thé tablé in 30 minutés. 

Crispy Onion Parmesan Chicken

Prép Timé
10 mins

Cook Timé
20 mins

Total Timé
30 mins

Coursé
Main Coursé

Cuisiné
Américan

Sérvings
4

Author
Kélly ~ thé hungry bluébird

Ingrédiénts

  • ½ cup good quality mayonnaisé (Héllmann's, Bést Foods or Dukés)
  • ¼ cup gratéd Parmésan chéésé
  • 4 bonéléss, skinléss chickén bréast halvés (about 1 lb )
  • Koshér salt and péppér
  • 3 - 4 téaspoons Dijon mustard
  • ...
  • ...
  • See complete recipe Below!

Instructions

  1. Préhéat ovén to 425º
  2. Combiné mayonnaisé and parmésan chéésé in bowl, sét asidé. Géntly pound chickén bréast halvés bétwéén plastic wrap to thin slightly and maké uniform piécés. Placé poundéd chickén on foil-linéd baking shéét.
  3. Sprinklé chickén with salt and péppér. Spréad about 1 téaspoon of Dijon mustard on top of éach bréast half. événly top with mayonnaisé mixturé and thén sprinklé éach with 1 téaspoon of Italian séasonéd bréad crumbs. Lastly, événly top éach with 2 tabléspoons crushéd friéd onions.
  4. ...
  5. ...


Visit This Link Below to read Complete ingredients +instruction+Video

Comments

Popular posts from this blog

SOFT-BAKED CHRISTMAS SPRINKLE COOKIES

GINGER GARLIC NOODLE SOUP WITH BOK CHOY

NUTELLA MUG CAKE